Tisztító arckezelés

Nagykezelés: radír, gőz alatt puhító krémmel történő arcmasszázs (nyak és dekoltázs is), tisztítás, gyulladáscsökkentő hatóanyag bevitel ultrahanggal, összehúzó pakolás, VIO.

Dermabráziós tisztító kezelés: csiszolás (dermabrázió), gőz alatt puhító krémmel történő arcmasszázs (nyak és dekoltázs is), tisztítás, gyulladáscsökkentő hatóanyag bevitel ultrahanggal, összehúzó pakolás, VIO.

Tini kezelés: radír, gőz alatt puhító krémmel történő arcmasszázs (nyak és dekoltázs is), tisztítás,  összehúzó pakolás, VIO.

Dermabrázió: A mikrodermabrázió jelenleg a leghatékonyabb bőrcsiszolás, melynek során a bőr legfelső, elhalt hámrétegét távolítjuk el. A bőr élettani tulajdonsága, hogy folyamatosan új sejteket termel. Mégpedig olyan formában, hogy az alsóbb rétegekben keletkező új sejtek, a bőr felszíne felé vándorolnak, közben fokozatosan elhalnak, kiszáradnak, majd normál esetben leválnak, hámlás formájában.
Ez a “hámlási” folyamat azonban viszonylag kevés embernél zajlik le ilyen tökéletes formában. Ennek eredményeképpen a szükséges hatóanyagok mélyebben fel tudnak szívódni és a bőr egészségesebb és frissebb lesz, valamint ha a mikrodermabráziós kezelést több alakalommal megismétlik, a sejtek állandó megújulásának eredményeképpen csökken a ráncok

VIO: A VIO kezelés, más néven ózonkezelés baktériumölő és mély fertőtlenítő hatású kozmetikai kezelés. Kiválóan alkalmas a pattanásos bőr kezelésére, tág pórusú arcbőr, seborrhoeás bőr kezelésére. A kezelés során ózon keletkezik, ami a bőrt fertőtleníti, a pórusokat összehúzza és a faggyúmirigyek működését is csökkenti. Emellett szárító hatása is van, ami kifejezetten jót tesz a pattanásos, mitesszeres, elzsírosodott bőrnek. Kúraszerű alkalmazása eredményezi a legnagyobb fokú javulást.