Ránctalanító arckezelések

Arcmasszázs: arc, nyak dekoltázs, radír, masszázs vitaminos Ilcsi krémekkel (25 perc)

Arcvasalás: radír, masszázs, arcvasalás.

Ultrahangos kezelés: hidroabrázió, ultrahanggal hatóanyag bevitel, masszázs.

Vitalizáló kezelés: hidroabrázió, ultrahanggal hatóanyag bevitel, masszázs, maszk.

Dermabrázió minden kezelés mellé választható + 2000 Ft.

Hyaluronsavas kezelés: Ilcsi hyaluron termékcsaláddal való kezelés, radír, ultrahang, masszázs, vasalás.

AHA kezelés: 6 alkalmas kúra, célja a hámlasztás, főleg ősszel és télen ajánlott. Napozni és szolizni tilosa kúra alatt.

Tisztító arckezelés

Nagykezelés: radír, gőz alatt puhító krémmel történő arcmasszázs (nyak és dekoltázs is), tisztítás, gyulladáscsökkentő hatóanyag bevitel ultrahanggal, összehúzó pakolás, VIO.

Dermabráziós tisztító kezelés: csiszolás (dermabrázió), gőz alatt puhító krémmel történő arcmasszázs (nyak és dekoltázs is), tisztítás, gyulladáscsökkentő hatóanyag bevitel ultrahanggal, összehúzó pakolás, VIO.

Tini kezelés: radír, gőz alatt puhító krémmel történő arcmasszázs (nyak és dekoltázs is), tisztítás,  összehúzó pakolás, VIO.

Dermabrázió: A mikrodermabrázió jelenleg a leghatékonyabb bőrcsiszolás, melynek során a bőr legfelső, elhalt hámrétegét távolítjuk el. A bőr élettani tulajdonsága, hogy folyamatosan új sejteket termel. Mégpedig olyan formában, hogy az alsóbb rétegekben keletkező új sejtek, a bőr felszíne felé vándorolnak, közben fokozatosan elhalnak, kiszáradnak, majd normál esetben leválnak, hámlás formájában.
Ez a “hámlási” folyamat azonban viszonylag kevés embernél zajlik le ilyen tökéletes formában. Ennek eredményeképpen a szükséges hatóanyagok mélyebben fel tudnak szívódni és a bőr egészségesebb és frissebb lesz, valamint ha a mikrodermabráziós kezelést több alakalommal megismétlik, a sejtek állandó megújulásának eredményeképpen csökken a ráncok

VIO: A VIO kezelés, más néven ózonkezelés baktériumölő és mély fertőtlenítő hatású kozmetikai kezelés. Kiválóan alkalmas a pattanásos bőr kezelésére, tág pórusú arcbőr, seborrhoeás bőr kezelésére. A kezelés során ózon keletkezik, ami a bőrt fertőtleníti, a pórusokat összehúzza és a faggyúmirigyek működését is csökkenti. Emellett szárító hatása is van, ami kifejezetten jót tesz a pattanásos, mitesszeres, elzsírosodott bőrnek. Kúraszerű alkalmazása eredményezi a legnagyobb fokú javulást.

Steril gyantázás

Intim és hónalj területek gyantázása pálcikával kenhető steril gyantával történik és papírral van lehúzva.

A többi testrészen görgős azulénes gyantát használok.

Nőket, tiniket és férfiakat is vállalok.

Árlista

Elérhetőség

Kocsis Beáta: 0620-361-4120

http://www.facebook.com/beakozmetikus

Cím: Érdliget, Kankalin utca 1/B.